AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin sesini duymak

Kahve falında ineğin sesini duymak

Kahve falında ineğin sesini duymak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında ineğin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Kahve falında ineğin sesini duymak rahata kavuşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında inek sesi duymak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında nefes sesi duymak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet eder.

Kahve falında maymun sesi duymak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında itfaiye sesi duymak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlama sesi duymak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, evlenme yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında gaipten ses duymak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir