AnaSayfa / Genel / Kahve falında nefes sesi duymak

Kahve falında nefes sesi duymak

Kahve falında nefes sesi duymak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, eşyaların yenileneceğine inanılır.

Kahve falında nefes sesi duymak gördüyseniz:

  • Zayıf alanlar testten geçmenize neden olabilir.

Kahve falında nefes sesi duymak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nefes duymak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde nefessiz kalmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında birinin nefesini hissetmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, mevkie edineceğine alamet eder.

Kahve falında son nefesini vermek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çalışkan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında denizin dibinde nefes almak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde nefes almak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda nefes almak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir