AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek sesi duymak

Kahve falında inek sesi duymak

Kahve falında inek sesi duymak insanlar arasında iyi anılır olacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek sesi duymak gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında ineğin sesini duymak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek sesi duymak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, o masumların bedduasını alacağına delalettir.

Kahve falında akşam ezanı sesi duymak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ruh sesi duymak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktan ses duymak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir