AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir yediğini görmek

Kahve falında incir yediğini görmek

Kahve falında incir yediğini görmek kazancın katlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir yediğini gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Kahve falında yaş incir yediğini görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil incir yediğini görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalettir.

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında incir reçeli yedirmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir yediğini görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında incir yediğini görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir