Kahve falında incir ağacından incir yediğini görmek

Kahve falında incir ağacından incir yediğini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ağacından incir yediğini gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Kahve falında incir ağacından incir yediğini görmek iş hayatında saygı göreceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında taze incir yediğini görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında birinin incir yediğini görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında incir yemek ve yedirmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında birine incir yedirmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş incir yediğini görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında incir tatlısı yediğini görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir