AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil incir yediğini görmek

Kahve falında yeşil incir yediğini görmek

Kahve falında yeşil incir yediğini görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil incir yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Kahve falında yeşil incir yediğini görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yaş incir yediğini görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze incir yediğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek bir beladan kurtulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine incir yedirmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında incir yediğini görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah incir yediğini görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir yedirdiğini görmek işinde de hep başarılı olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir