AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir reçeli yedirmek

Kahve falında incir reçeli yedirmek

Kahve falında incir reçeli yedirmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında incir reçeli yedirmek gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında incir reçeli yediğini görmek Allah’ın yolundan gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında incir reçeli yedirmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında incir reçeli yemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında incir reçeli pişirmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında incir reçeli kaynatmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında incir reçeli görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir reçeli almak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne reçeli yediğini görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir