AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk incir görmek

Kahve falında bozuk incir görmek

Kahve falında bozuk incir görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, zor durumda kalacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bozuk incir gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında bozuk incir görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş incir görmek sorunlarının biteceğine, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacında incir yemek işinde bol kazanç elde edeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacında incir görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında olgun incir görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacında sallanmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ballı incir yemek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, o kişiye zararının dokunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir