AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze için toplanmak

Kahve falında cenaze için toplanmak

Kahve falında cenaze için toplanmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze için toplanmak gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında cenaze için toplanmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında toplanmış pazar görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında kızla top oynamak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sarı top görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında top oynandığını görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğde toplayıp yemek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta top oynamak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Kahve falında top sakal görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir