AnaSayfa / Genel / Kahve falında topa vuramamak

Kahve falında topa vuramamak

Kahve falında topa vuramamak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topa vuramamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Kahve falında yolda top oynamak şansının geri döneceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işarettir.

Kahve falında toplandığını görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, büyük borçların altında ezileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplanmış pamuk görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide top oynamak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah top küpe görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini top sakallı görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına alamet eder.

Kahve falında top oynadığını görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında toplanıp gitmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir