AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir sattığını görmek

Kahve falında incir sattığını görmek

Kahve falında incir sattığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ortalığın karışacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, verilen sözlerin tutulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Kahve falında incir sattığını gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Kahve falında incir ağacı kesmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir ve dut yemek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında incir ve dut görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işarettir.

Kahve falında ağacında incir görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir dağıtmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında armut ve incir görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, iş hayatında saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış incir görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir