AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin anahtarını saklamak

Kahve falında evin anahtarını saklamak

Kahve falında evin anahtarını saklamak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalettir.

Kahve falında evin anahtarını saklamak gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Kahve falında evin anahtarını saklamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında anahtarı saklamak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar sakladığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtar saklamak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine yorulur.

Kahve falında evin anahtarını kaybetmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin anahtarını vermek insanları sakinleştireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin anahtarını kaybetmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir