AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacına tırmanmak

Kahve falında dut ağacına tırmanmak

Kahve falında dut ağacına tırmanmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, rızkının da genişleyeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında dut ağacına tırmanmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında dut ağacı silkelemek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük dut ağacı görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacında dut görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Kahve falında dut ağacı dikmek güzel günlerine gölge düşeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut yemek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında dut ağacı sulamak başkalarının malına göz dikeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir