AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir çekirdeği görmek

Kahve falında incir çekirdeği görmek

Kahve falında incir çekirdeği görmek insanlara yardım edeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, özgüveninin artacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında incir çekirdeği gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Kahve falında incir çekirdeği görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş çekirdek görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kabuksuz çekirdek görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirdek kabuğu süpürmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş çekirdek görmek kısmetsizlik yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek kısmetinin kapanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyva çekirdeği görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir