AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmuş çekirdek görmek

Kahve falında kavrulmuş çekirdek görmek

Kahve falında kavrulmuş çekirdek görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kavrulmuş çekirdek gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Kahve falında kavrulmuş çekirdek görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kavuşamadığını görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birine kavuşamamak işsiz ise işe gireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kavrulmuş ceviz görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kavrulmuş et görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, her geçen gün sorunların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kavuştuğunu görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir