AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz çekirdek görmek

Kahve falında kabuksuz çekirdek görmek

Kahve falında kabuksuz çekirdek görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz çekirdek gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Kahve falında çekirdek kabuğu süpürmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuksuz çekirdek görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek bolluk ve bereket yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında çekirdek çöpü görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çekirdeksiz üzüm yemek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekirdekli ekmek yemek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir