AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyva çekirdeği görmek

Kahve falında meyva çekirdeği görmek

Kahve falında meyva çekirdeği görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, başarılarının takdir edileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyva çekirdeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Kahve falında meyva çekirdeği görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil meyva yemek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu meyva yemek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ham meyva yemek her anlamda feraha kavuşacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyva tabağı görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret eder.

Kahve falında meyva fidanı görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında çürük meyva görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir