AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuruyemiş çekirdek görmek

Kahve falında kuruyemiş çekirdek görmek

Kahve falında kuruyemiş çekirdek görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerin sürekli artacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş çekirdek gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında kuruyemiş çekirdek görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayatın tadına varacağına yorulur.

Kahve falında çekirdeksiz kuru üzüm görmek günah işleyeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında badem çekirdeği yemek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali çekirdeği yemek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir