AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacını görmek

Kahve falında incir ağacını görmek

Kahve falında incir ağacını görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yani babasına benzeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan incir koparmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, desteksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacı dikmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir yemek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağacında incir görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta incir ağacı görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir