AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva basmak

Kahve falında helva basmak

Kahve falında helva basmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Kahve falında helva basmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Kahve falında helva basmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pamuk helva görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulur.

Kahve falında fıstıklı tahin helvası yemek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında un helvası almak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında helva ekmek görmek kazancının da azalacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı helva yemek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahinli helva görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, ağız tadının bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında helva ekmek yemek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir