AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek

Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek

Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, rahatlayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacına çıktığını gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir ve ağacı görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak sevinçli haberlerin geride kalacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını işarettir.

Kahve falında incir ağacında sallanmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacında incir görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında incir ağacından düşmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve incir ağacı görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir