AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacında incir görmek

Kahve falında incir ağacında incir görmek

Kahve falında incir ağacında incir görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, içinin huzurla dolacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacında incir gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Kahve falında incir ağacı kesildiğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacından incir almak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacını görmek mali gücünü yitireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında incir ağacı budamak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde incir ağacı görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir