AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacında sallanmak

Kahve falında incir ağacında sallanmak

Kahve falında incir ağacında sallanmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bundan hayır göreceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacında sallanmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında incir ağacında sallanmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sallanmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan sallanmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta salıncakta sallanmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında ağacın sallandığını görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah incir ağacı görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacı budamak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir