AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağaçları görmek

Kahve falında incir ağaçları görmek

Kahve falında incir ağaçları görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağaçları gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek daha güçlü bir hale geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş incir ağacı görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan incir yemek tabiatı kötü olan kişiye, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacını görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir yemek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında incir ağacı yemek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, eğer işsizse iş bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir