AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince bacak görmek

Kahve falında ince bacak görmek

Kahve falında ince bacak görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ince bacak gördüyseniz:

  • Yetersiz ya da faydasız anlaşmaları, işleri veya planları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında ince bacak görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakları ince görmek hem çok mutlu olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince ekmek yapmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında siyah ince çorap giymek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında ince kısa yılan görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince perde görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında ince ip görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ince bulgur görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir