AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince beyaz ip görmek

Kahve falında ince beyaz ip görmek

Kahve falında ince beyaz ip görmek eve huzur dolacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ağız tadından olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince beyaz ip gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında ince beyaz ip görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında ince ip görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince beyaz yılan görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ince yılan görmek büyük miktarda para kazanılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ip satın almak lüksüne de lüks katacağına, garanti olacak bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip almak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir