AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşını inceltmek

Kahve falında kaşını inceltmek

Kahve falında kaşını inceltmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını inceltmek gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Kahve falında kaşını inceltmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları inceltmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşı ince görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş incelmesi görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarını inceltmek yeni iş kollarına girileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince kaş görmek aileye büyük bir ev alınacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir