AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince çorabın kaçtığını görmek

Kahve falında ince çorabın kaçtığını görmek

Kahve falında ince çorabın kaçtığını görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, işindeki verimin artacağına, maddi zarara gireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince çorabın kaçtığını gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Kahve falında ince çorabın kaçtığını görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ince çorap giymek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek büyük hatalar yapacağına, büyük savaşların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ince çorap giymek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ince çorap görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işarettir.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince çorap görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ince siyah çorap görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir