AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince odun görmek

Kahve falında ince odun görmek

Kahve falında ince odun görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kazancın gittikçe artacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ince odun gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Kahve falında ince odun görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında ince görünmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ince tül çorap görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sıkıntıya düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında ince köprüden geçmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları ince görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine yorulur.

Kahve falında kaşını ince görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında ince kol görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, büyük başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir