AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince ince kar yağdığını gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Kahve falında ince kar yağdığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında ince ince kar görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine kar yağdığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına rivayet eder.

Kahve falında yazin kar yağdiğini görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek kazancın sürekli artacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir