AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince kol görmek

Kahve falında ince kol görmek

Kahve falında ince kol görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ince kol gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ince kol görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında ince yılanlar görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince bulgur görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince bilezik takmak sevineceğine ve mutlu olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret eder.

Kahve falında ince boncuk görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ince beyaz yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yol yordam öğretileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşları ince görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Kahve falında uzun ince yılan görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir