AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince kurt görmek

Kahve falında ince kurt görmek

Kahve falında ince kurt görmek işlerin yavaşlayacağına, güzelleşeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına inanılır.

Kahve falında ince kurt gördüyseniz:

  • Bazı konularla kendinizi zorlayarak ilgilenme durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında ince kurt görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince bulgur görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere alamet eder.

Kahve falında kaşlarını ince almak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek onların güvenini sarsacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ince halı görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında erkekte ince kaş görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir