AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince bulgur görmek

Kahve falında ince bulgur görmek

Kahve falında ince bulgur görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, yükseleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ince bulgur gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında ince bulgur görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince bulgur yemek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Kahve falında ince kol görmek alım gücünü yitireceğine, evlerindeki huzurun artacağına delalet eder.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşları inceltmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında etek ince çorap görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince ekmek yapmak falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, her şeyin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında kaş incelmesi görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir