AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ve ince yılan görmek

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında uzun ve ince yılan gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek neşesini kaçıracağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek kendisini keşfedeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun ve ince yılan görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun ince yılan görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ince uzun balık görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir