AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince halı görmek

Kahve falında ince halı görmek

Kahve falında ince halı görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ince halı gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ince halı görmek umutlarını yitireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında ince uzun halı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince odun görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince bilezik takmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarını incelmiş görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalettir.

Kahve falında ince çorap giymek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında ince tahta üzerinde yürümek üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir