AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince ince kar görmek

Kahve falında ince ince kar görmek

Kahve falında ince ince kar görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, terfi edeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince ince kar gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ince ince kar görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ince kar yağdığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince bağırsak görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet eder.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince halı görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında ince bacak görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ince siyah çorap görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir