AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince kar yağdığını görmek

Kahve falında ince kar yağdığını görmek

Kahve falında ince kar yağdığını görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kararlarına saygı duyulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince kar yağdığını gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ince kar yağdığını görmek bolluğa kavuşacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ince ince kar görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağdığını ve eridiğini görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlarını bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaz günü kar yağdığını görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir