AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince bağırsak görmek

Kahve falında ince bağırsak görmek

Kahve falında ince bağırsak görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi kayba uğrayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, eşlerin ayrılacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ince bağırsak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Kahve falında ince bağırsak görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kedi bağırsağı görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bağırsak kurdu dökmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bağırsak ameliyatı olmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında bağırsak kurdu görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işarettir.

Kahve falında bağırsak kusmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bağırsak kanseri olmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir