AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince bıçak görmek

Kahve falında ince bıçak görmek

Kahve falında ince bıçak görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kişinin şifa bulacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince bıçak gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Kahve falında ince bıçak görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ince ekmek yapmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kaşını ince görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ince kurt görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince sarı yılan görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında ince bağırsak görmek daha kötü günler yaşayacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş incelmesi görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir