AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince küçük yılan görmek

Kahve falında ince küçük yılan görmek

Kahve falında ince küçük yılan görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yeni kararlar alınacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince küçük yılan gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Kahve falında ince küçük yılan görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ince sarı yılan görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ince uzun yılan görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun ince yılan görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sarı ince yılan görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince ve uzun yılan görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ince siyah yılan görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ince yılan görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir