AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince ekmek görmek

Kahve falında ince ekmek görmek

Kahve falında ince ekmek görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ince ekmek gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ince ekmek yapmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ince ekmek görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince ekmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ince ekmek yemek böyle işlere kalkışacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ince bilezik takmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ince köprü görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulur.

Kahve falında uzun ince bir yol görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Kahve falında ince kum görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir