AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest al görmek

Kahve falında abdest al görmek

Kahve falında abdest al görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest al gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında abdest alırken kusmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kılmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kendine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest almayı unutmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini abdest alırken görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alırken korkmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulur.

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak her gün daha fazla dolacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında boy abdesti almamak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir