AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken korkmak

Kahve falında abdest alırken korkmak

Kahve falında abdest alırken korkmak yakında hedefine ulaşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sorunların artacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında abdest alırken korkmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Kahve falında abdest alırken korkmak neşeli zamanların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında abdest alıp kuran okumak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kendini abdest alırken görmek ona kavuşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken dua okumak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alırken uyanmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest al görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest almayı unutmak güzel günler geçireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir