AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy abdesti almamak

Kahve falında boy abdesti almamak

Kahve falında boy abdesti almamak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boy abdesti almamak gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak kötü gidişe dur denileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boy abdesti almamak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde boy abdesti almak sorunlarının birken beş olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında boy abdesti almak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet eder.

Kahve falında boy abdesti görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir