AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini abdest alırken görmek

Kahve falında birini abdest alırken görmek

Kahve falında birini abdest alırken görmek emeklerinin yarıda kalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini abdest alırken gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında abdest almayı unutmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kıldığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine alamet eder.

Kahve falında abdest alırken ağlamak fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini abdest alırken görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak az da olsa kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir