Kahve falında imam elbisesi giymek

Kahve falında imam elbisesi giymek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında imam elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında imam elbisesi giymek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında imam kıyafeti giymek iş hayatında iniş yaşanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında imam cübbesi giymek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin elbisesini giymek güçten ve takatten düşeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giydiğini görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı elbise giymek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yeni bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı elbisesi giymek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top