AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışlık kıyafet giymek

Kahve falında kışlık kıyafet giymek

Kahve falında kışlık kıyafet giymek işlerinin günden güne açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kışlık kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kışlık kıyafet giymek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışlık kıyafet görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kışlık kıyafetler görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kış hurması görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kışlık giyinmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kış mevsiminde karpuz görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışlık mont görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kışlık erzak görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir