AnaSayfa / Genel / Kahve falında iletişim kurmak

Kahve falında iletişim kurmak

Kahve falında iletişim kurmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, beklenen mirasın alınacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Kahve falında iletişim kurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında iletişim kurmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iletişim kuramamak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamak kurmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi işini kurmak üzüntülü bir haber alınacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında pusu kurmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine işaret eder.

Kahve falında televizyon kurmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beşik kurmak yaralarına da merhem olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir