AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon kurmak

Kahve falında televizyon kurmak

Kahve falında televizyon kurmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında televizyon kurmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında televizyon kurmak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında aile kurmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında hayal kurmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında anten kurmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayar kurmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve soba kurmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında sofra kurmak hidayete erip huzuru bulacağına, çok kötü günler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir