AnaSayfa / Genel / Kahve falında pusu kurmak

Kahve falında pusu kurmak

Kahve falında pusu kurmak başarılarının ve kazancının artacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine inanılır.

Kahve falında pusu kurmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Kahve falında pusu kurmak beklentilerin gerçekleşeceğine, ondan kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında pusuya düşmek genç kimselere eğitim vereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pusuya düşürülmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün kurmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, yolculuğa delalettir.

Kahve falında zeytin kurmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sofra kurmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çadır kurmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine delalet eder.

Kahve falında şirket kurmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir